сряда, 30 януари 2013 г.

Колорадски "открития"

Президентът Росен Плевнелиев се спусна със ски по пистата на "Мечи чал", след което коментира, че в Чепеларе има прекрасни условия за ски и е истински впечатлен.
България има прекрасни планини, имаме много добри дадености, много е добра посоката на развитие на зимния туризъм, но може много повече“, коментира президентът. Той допълни, че при разговорите си с кметове от региона е обсъдена подготовката за разработване на стратегия за Родопите.
Това го казва човек, който за пръв път кара в Чепеларе. От къде тогава е наясно, че имаме даденостите, за които говори?

Те са едни от най-скъпите и това е най-голямата фабрика за производство на ски в света. 
Това е пък следващата изцепка. Най-голямата?!?!?! WTF?  Поредно изказване тип "България на всяка планета", ама не били компютри, ами компоти...

“Със сигурност в президентството ще се организират две срещи в следващите няколко седмици, едната ще бъде по темата за планирането на програмите за селските райони и програмата за регионално развитие за периода 2014 – 2020 г. Ние искаме да адресираме конкретните нужди на Родопите като дестинация за всички видове туризъм и като един много богат на потенциал регион в България за производството на селско-стопански продукти в най-различни аспекти“, съобщи още Плевнелиев.
mediapool.bg
15:11 | 25.01.2013

Плевнелиев иска стратегия за ски дестинациите
Президентът призова кметовете да се включат в планирането на ресурсите по фискалната рамка до 2020 г.
...
"България трябва да направи дългосрочна стратегия за развитие на ски дестинациите", коментира Плевнелиев и допълни, че с представителите на местните власти са набелязани конкретни мерки в тази посока.
iNews.bg
24.01.2013 | 19:30

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ