четвъртък, 19 януари 2012 г.

total damage

Англичаните разпродават имоти на загуба това заглавие на в. "Труд" описва ситуацията в зимните и летните ни курорти, така че ми писна да ми разправят как туризма щял да дръпне местната икономика, ала бала. TOTAL DAMAGE - това е ситуацията, това е инвестицията. Пълна загуба на средства за дребните вложители и дебели гуши за нашия мутро-олигархичен псевдо елит.

Друга илюстрация на ситуацията са тези инвестиции е и това съобщение: "Откраднати са съоръжения от инсталацията за производство на изкуствен сняг в Пампорово, съобщават от Областната дирекция на полицията в Смолян." БРАВО!!!

Какви ски, какви пет лева? Местните темерути не ги е еня, обаче масонския лети си мисли, че прави добро. Да ви и у благодеянията...

Вчера, 27-ми юли, в РУП - Чепеларе е подадена жалба от служител на ВиК ЕООД Смолян, в която сигнализира, че при обход на 26.07.2011 г. в района на ски писта "Снежанка" №4 в Пампорово е установил, че част от металните ограждения на събирателните шахти (2 броя метални врати, метални рамки с мрежа и метални колове) липсват, собственост на ВиК ЕООД Смолян.

Щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествието не е запазено. Разследването се извършва от участък “Полиция” Пампорово.

Прессъобщение
Областна дирекция на МВР - Смолян
28 юли 2011 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ