сряда, 29 февруари 2012 г.

Нелепици от Банско 3

http://bta.bg/bg/gallery/showImage/?image=153150&size=220 Няма да намалим ДДС на лекарствата, категоричен е Борисов
Този път Борисов си е взел бележка и вече не се разхожда с рекламни дрехи на разследван олигарх.
Плевнелиев от своя страна, нали по-бавно зацепва милият, все още се хили като ряпа, но просташкият мазен хилеж на кмета - Георги Икономов е най-голям!


BB-RP-Georgi Ikonomov-2502-2012

Тази снимка към новината, че Премиерът е приел оставката на Тодор Коларов, разсейва гнусните инсинуации, че е претърпял инцидент на пистите, за който и Петър Курумбашев попита в парламентарния контрол от 24 Февруари.





Застроено си е!



Много красноречива снимка - STOP BANSKO
Безумци, Спрете се!

Айде малко снимки и за фейсбука:

IMG 8940
Ама какви сте ми чуднички!!!  Цеко е видимо доволен, празноглавият президент си се снима с който му кажат, независимо дали даден на прокурор и дали е разпределял пари на жена си.

IMG 8938

IMG 8949
Примира от удоволствие... сигурно за Премиера говорят, къде ли е сега Бойкомета?!?!
 Умиление


Сигурно не им е яко на момичетат с тези чичаци да се снимат...
Освен Цеко, кмета, Стоичков и НЕйков, другите герои не ги познавам.


ВЯТЪРЪТ:
http://www.sportni.bg/image.php?path=L25pZGF0YS9hcHBzL3Nwb3J0bmkuYmcvd3d3L211bHRpbWVkaWEvcGhvdG9zL2JhbnNrb3NraXdvbWVuMjAxMjI1LjAyLzRMNkEyNjA3LmpwZw==&w=501&h=309


Така ги видя нещата фейсбукът на Линдзи Вон


Така пък Туитъра на Мария Риш

 Ето една и от туйтъра на Аня Першон

"ФИБанк" се вее стабилно според туйтъра на Джулия Манкузо.



Следейки новините от Банско, започнах да осъзнавам, че противостоенето срещу тъпите ски курорти, не е просто защита на ски спорта като такъв, нито е само въпрос на екологично равновесие. Постепенно темата надхвърля и принципите за защита на законността и правото и се превръща в класова борба. Срастването на олигархия и власт беше много красноречиво изразено в следната статия:
На снимката: Президентът Росен Плевнелиев и председателят на БФски Цеко Минев заедно със звездите на световните ски Аня Першон, Линдзи Вон, Мария Рийш, Лара Гут и Джулия Манкузо по време на благотворителната вечеря организирана от FIBANK, Фотография: Иван Обрейков
Събраха 19 700 лв. за младите скиори на България

Гостите на благотворителната гала вечеря организирана от FIBANK събраха 19 700 лв за развитие на детския ски спорт в България. Галата се състоя в петък вечер във ВИП шатрата на „Бъндеришка поляна” и на нея бе представена новата кредитна карта FIBANK World Elite MasterCard. (Тоест, под надслов "благотворителност", се е състояло корпоративна рекламна промоция пред президента...)
Сред гостите бяха президентът на Република България Росен Плевнелиев, министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, както и най-добрите скиорки в света в момента Линдзи Вон, Мария Рийш, Джулия Манкузо, Лара Гут и Аня Першон, които са дарили своя екипировка, която бе предоставена с благотворителна цел.

Всички гости си купиха на влизане талони за благотворителната томбола, като цената на всеки един бе 50 лв. Сумата събрана от талоните бе 16 500 лв. Най-голям късмет при тегленето на тобломата извади известният спортен хирург д-р Иван Василев. Той спечели състезателен гащеризон и яке за ски на носителката на 19 медала от олимпийски игри и световни първенства Аня Першон. Банкерът Евгени Луканов си тръгна с каската на Марк Жирардели, а бизнесменът Томас Лафчис спечели от томболата екип на гащеризон на Линдзи Вон и яке за ски на Мария Рийш (Междодругото Лафчис е съпруг на Вяра Анкова, която пък е шеф на БНТ. Семейството им присъства на всички мероприятия в Банско от години. После се чудете защо БНТ ласкае Цео Минев). Бизнесмесът Веселин Балевски си тръгна с картина на българския художник Васил Докев.

Специално за вечерята склупторът Георги Чапкънов-Чапа направи пластика на състезателката по ски от официалния плакат на Световната купа Банско 2012 (Този пък ако не направи нещо казионно няма да е той). Тя бе купена за 3200 лв и подарена на президента на БФСки Цеко Минев.

Гледайте и това безумно и нагло видео:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ