вторник, 9 март 2010 г.

Гоце браконйерот

Понеже личността на нашия обичан президент и пръв агент Гоце, ми е особено близка и сърдечно мила, не мога да отмина радостната новина, че се е потвръдил неговият бракониерският лов в Узбекистан. Честито гус'дин президент!!! Тоест, прадон, другарю! Да живей и прочие.

Цитирам само началото на статията:

Официален узбекски източник потвърди информацията за узбекския бракониерски лов на президента Първанов разгласена от журналиста Сергей Наумов в публикация в сайта ferghana.ru от 2 декември 2008 г.

Според заместник-директор на Нуратинския държавен резерват, цитиран в бюлетина на международната работна група по дивите кози към "Международния съюз за защита на природата" (IUCN е най-старата и най-голяма мрежа за защита на природата. Организацията е базирана в Женева и е създадена през 1948 г. В нея членуват повече от 1000 правителствени и неправителствени организации. Експерти към организацията са 11000 научни работници в повече от 160 страни. ) за месец септември 2009, на 7 ноември 2008 г българският президент е посетил резервата. В района на главния планински връх Хаят Баши той причакал два архара подгонени от служители на резервата и застрелял един от тях.
...

Еми така де, то щом такъв ни е главнокомандващият, какво да очакваме за останалото население. Аз пък съм седнал за неква си Витоша да говоря, еми то ние изнасяме корупция и цинисъм, та у нас ли няма да си надробим?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ