петък, 4 март 2011 г.

Кой ще коли и беси в алБанско? Леков?!?

Във връзка с провеждането на Световната купа по ски в Банско на няколко пъти посетих сайта на общината – банско.бг
Там попаднах на една интересна новина: Банско си търси нов главен архитект. Позиция несъмнено привлекателна и доходоносна. Крайният срок за подаване на документи е 5 март (да, именно утре, събота, неработен ден, но срокът би следвало да се удължи), но не бързайте да им пишете, защото едно птиченце ми каза: „арх. Леков е новия главен арх. на Банско”.

Дали птиченцето лъже или не ще разберем твърде скоро, но ми се струва, че присъствието на този некомпетентен архитект Леков на мероприятието озаглавено по йезуитски обществена дискусия на тема „Развитие на курортно-туристическата дестинация в Пирин” не е било никак случайно. Явно миличкият архитект се е подготвял за „конкурс”. Все пак за него трябва да се напъне да състави писмена разработка и после да събеседва по нея на тема: „Насоки за развитието на Община Банско през следващите 10 години.” Но от друга страна няма за какво да се кахъри този мил човечец. Разработката следва да бъде с обем от не повече от 4 страници, като кандидатите могат да използват и илюстративни материали (разбирай има ням две страници текст колко яко е и ще бъде еБанско).
Е, ако бях архитект и то с 10 годишен стаж щях да се пробвам, но на мен анализът ми само на писта „Тодорка” е по-дълъг, та сигурно щяха да ме декласират. Забравих ли да спомена, че същият този Леков е автор не само на малоумния план на ски-зоната на Банско, но и на тази над Добринище и Кулиното-Предела. Е това ако не е конфликт на интереси ...

А ето и пълният текст на обявлението:
О Б Я В А
На основание чл.91, ал.1 и 2 от КТ, Общинска администрация Банско, обявява конкурс за длъжността: ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА БАНСКО чрез писмена разработка и събеседване на тема:
„ Насоки за развитието на Община Банско през следващите 10 години.”
Разработката да бъде с обем не повече от 4 страници.  Кандидатите могат да използват и илюстративни материали.

І.ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:

1.Степен на образование –висше с образователно-квалификационна степен магистър;
2.Специалност по която е придобито образованието - Архитектура;
3.Придобита пълна проектантска правоспособност;
4.Професионален опит – 10 години в областта на териториалното и селищно усторйство и архитектура;
5.Компютърна грамотност ;

ІІ. ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:

Молба с творческа автобиография. Диплом (копие) за завършено висше образование и специалност. Удостоверение за пълна проектантска правоспособност. Документи, удостоверяващи професионалния опит. Удостоверяването за компютърна грамотност може да се декларира. Свидетелство за съдимост;

Краен срок за подаване на документите 17.00 часа на 05.03.2011 год. в служба „Човешки ресурси” на ОбА Банско, ст.303.

Телефон за контакти : 0749/8-86-42

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ